Lichaam van negenjarige Gino gevonden

TILBURG – Het lichaam van de negenjarige Gino is zaterdag gevonden bij een woning in Geleen. Dat meldt de politie in een persconferentie.

 

De politie kreeg vrijdag rond middernacht een verdachte in het vizier. Enkele uren later werd hij aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Gino en van ontvoering. De politie kon de jongen vinden na een aanwijzing van deze verdachte.

 

Bekende van de politieĀ 

 

De verdachte is een bekende van de politie. Waarvoor is nog niet bekend. De identiteit van de verdachte wordt nog niet bekendgemaakt. Wel is het duidelijk dat het om een 22-jarige man uit Geleen gaat.

 

VermistĀ 

 

De negenjarige Gino was sinds woensdagavond vermist. De jongen komt uit Maastricht, maar woonde tijdelijk bij zijn zus in Kerkrade. Gino ging dicht bij huis voetballen op een speelplek, maar kwam rond 19.30 uur niet terug. De familie sloeg toen alarm. Later werd bekend dat een man bij de speelplaats was gezien, maar het is nog onduidelijk of dit de verdachte is.


Het lichaam van Gino werd zaterdag bij een woning aan de Opbraakstraat in Geleen gevonden. Daar is momenteel nog een groot onderzoek gaande. Ook in het huis van de verdachte wordt onderzoek gedaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *